Harta e Tiranes

Gjeni vendodhjen e shtepise/biznesit tuaj dhe klikoni mbi te. Pastaj klikoni ikonen dhe ne dritaren qe do te shfaqet mbushni te dhenat personale si dhe paketen e sherbimit per te cilen interesoheni. Mbasi te klikoni butonin "Rregjistrohu" informacioni juaj do te rregjistrohet ne databazen tone dhe nje person i Departamentit te shitjeve do tju kontaktoje shume shpejt. Per me shume mund te lidheni direkt me departamentin e shitjeve ne 04 4300 000
Rregjistrohu Online per Sherbimet Abissnet

Loading Map...