Llogaria Juaj
Username: 
Password: 

Futuni ne  Llogarine ABISSNET

Duke u loguar ne llogarine tuaj ju mund te modifikoni opsionet e sherbimit tuaj si dhe te shikoni informacion te vlefshem lidhur me llogarin tuaj me Abissnet.

Opsionet e Lidhura me Sherbimin si me poshte:

Menaxhoni ose ndryshoni Paketen tuaj Internet ose Telefoni
 Manaxhoni opsionet e Telefonise dhe Internetit
 Beni Pagesen e Sherbimit Internet, rimbushni Telefonin tuaj apo paguani Giga.
 Shikoni historikun e thirrjeve tuaja apo kontrolloni konsumin e Internetit